Stofzuigen is nooit mijn hobby geweest. Het is iets wat moet en met jonge kinderen komt de stofzuiger iedere dag uit de kast. Maar wat werd ik blij van deze stofzuiger!
De stofzuiger zit in een stevige doos en alles zit netjes verpakt in plastic. De handleiding is duidelijk en je kunt meteen aan de slag.
De AEG heeft een stevige voet. Met daaraan een lange buis die gemakkelijk uit te schuiven is. Bovenaan de slang zit een handvat. Dat was wel even wennen, maar eigenlijk is het heel handig. Op de slang kun je de extra opzetstukken klikken, zodat je ze altijd bij je hebt.
Boven op het reservoir zit een handvat waarmee je de AEG makkelijk op kunt tillen.
De stofzuiger heeft een sterke zuigkracht. Alles wordt opgezogen. Hij zuigt wel wat zwaar (in tegenstelling tot onze vorige stofzuiger), maar je went hier snel aan.
Ik vind de kabel lang genoeg en de stofzuiger volgt je goed door het huis door de grote wielen.
Het grootste voordeel is toch wel dat er geen zak meer nodig is.
Het filter is makkelijk schoon te maken en je hoeft hem nooit meer te vervangen. De AEG heeft een volledig afgedicht PureFlow-systeem voor superieure prestaties en geavanceerde zuivering.
Zoals jullie kunnen lezen zijn wij erg enthousiast. Hij heeft alles wat we zoeken in een stofzuiger dus wij zouden hem zeker aanbevelen aan familie en vrienden!
Pluspunten
- Sterke zuigkracht
- Lange kabel
- Veel extra opzetstukken
- Zonder zak